Dockwize


Broedplaats voor innovatief en creatief ondernemerschap

Als broedplaats biedt Dockwize de juiste omgeving om startende innovatieve en creatieve bedrijven tot succesvolle ondernemingen te laten uitgroeien.

Meer dan alleen huisvesting!

Dockwize, gelegen op de Kenniswerf in Vlissingen biedt ondernemers inspirerende huisvesting tegen gunstige tarieven met daar omheen een aantal diensten op maat. De belangrijkste activiteiten zijn er op gericht startende ondernemers op weg te helpen bij de opstart van hun bedrijf door middel van coaching, begeleiding naar financiering, het bieden van diensten als kennissessies, publiciteit en moderne faciliteiten zoals glasvezel internet en vergaderfaciliteiten.

Daarnaast wordt samenwerking en kennisuitwisseling gestimuleerd en beschikt het team van Dockwize over een sterk netwerk om ondernemers te verbinden met partnerorganisaties uit het bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen.

Ben jij op zoek naar een inspirerende werkomgeving in de vorm van kantoor, productieruimte of flexwerkplek en ben je van plan je onderneming naar een hoger plan te tillen, bij Dockwize sta je er niet alleen voor.Ga voor meer informatie naar www.dockwize.nl.

Dockwize is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Europees fonds voor Regionale ontwikkeling in het kader van OP-Zuid.

Vestigingslocatie

Dockwize
Edisonweg 41 A5
4382 NV Vlissingen